ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟

امام جمعه مشهد گفت: ۴۶ سال است دنیا عزمش را جزم کرده ما را براندازی کند، اما امروز قوی‌تر از گذشته هستیم و این کار خداست، در چنین جامعه‌ای چطور با دشمن خدا دست بدهیم و به آن وابسته شویم؟
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 07
کد خبر: ۲۷۲۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز ۱۷ اسفند در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع)، به مشکلات همزیستی جوامع دینی و جوامع مادی اشاره و اظهار کرد: امروز توسعه ارتباطات تمام دنیا را به هم متصل کرده، مشارکت‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی مملکت‌ها را به هم مرتبط کرده و این شکل به وجود آمده که یک جامعه دینی باید در ارتباط با جوامع مادی زندگی کند، در حالیکه بین جامعه دینی و مادی تفاوت ماهوی وجود دارد. جامعه دین‌مدار و جامعه‌ای که دین و خدا در هیچ اصلی از آن مطرح نیست، دو جامعه کاملاً متفاوت هستند. زمانی که برای یک جامعه خدا مطرح است، پس همه چیز را برای خدا می‌خواهد، همه زندگی را با محوریت خدا دنبال می‌کند و از بسیاری داشته‌هایش در زندگی دست می‌کشد، چون خدا برای او مطرح است.

وی با بیان اینکه اگر خدا در زندگی فردی وجود نداشته باشد، جز به قدرت، ثروت و منافع مادی خود فکر نمی‌کند، افزود: برای کسی که خدا را قبول ندارد، مسائل اخلاقی و نوع‌دوستی مهم نیست، مگر اینکه همه اینها را در جریان قدرت، ثروت و منفعت خود استخدام کند. اگر در تحلیل‌ها از دولت‌های جوامع مادی، روی دوستی، اخلاق و فرهنگشان حساب باز کنید، نهایت ساده‌اندیشی است، زیرا عنصری که خدا ندارد، چرا باید پایبند به چیز دیگری جز قدرت و منفعت خود باشد؟

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه امروز برای آمریکا در همه ارتباطاتی که با دنیا برقرار می‌کند، مسئله قدرت و ثروت مطرح است، گفت: روزی که منفعت او اقتضا کند، روی قدیمی‌ترین دوستش نیز قدم می‌گذارد و او را زمین می‌زند. وابسته شدن به جریان و قدرتی که جز پول و منفعت برای او هیچ چیز دیگری مطرح نیست، یک اشتباه راهبردی است. این ساده‌اندیشی است که بگوییم با چنین جریانی دست بدهیم و با این دست دادن مشکلات داخلی خودمان را حل کنیم، اگر مشکلات داخلی و ناگواری‌های اجتماعی و اقتصادی ما به نفع دشمن باشد، با تمام قدرت ما را در این وضع نگه می‌دارد چه با او دشمنی کنیم و بگوییم «مرگ بر آمریکا» و چه به او دست بدهیم و دوست باشیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری به ریشه تشدید فشار آمریکا بر ایران اشاره و اضافه کرد: انقلاب اسلامی، ایران را از چنگال آمریکا درآورد، ۳۵ سال آمریکا بر همه مقدرات کشور سیطره داشت که شهدا آمدند و به رهبری امام، مملکت را از چنگال آمریکا درآوردند، بعد هم جوانان ما در جریان تسخیر جاسوس‌خانه آمریکا به آنان سیلی زدند. آمریکا پس از شکست از انقلاب اسلامی، صدام را وادار کرد روبروی ما قرار بگیرد، اما آنجایی که ما پیروز شدیم و صدام شکست خورد، همین آمریکایی‌ها آمدند عراق را گرفتند و صدام را به بدترین وضعیت کشتند و از بین بردند، زیرا منافع آن روز آمریکا اینطور اقتضا می‌کرد.

علم‌الهدی ادامه داد: مشابه همین قضیه با قذافی رخ داد، او سال‌ها با استکبار مقابله کرد، در کشور‌های مسلمان عزت داشت و همه‌گونه قدرت آبادی و ارتقا در کشورش داشت، اما انگلیسی‌ها او را فریب دادند، فناوری هسته‌ای خود را به خاطر دوستی با آمریکا کنار گذاشت و شد غلام حلقه به گوش او و در نهایت آنان نیز او را به بدترین وضعیت کشتند؛ اشرف غنی، حسنی مبارک و ... هم به همین سرنوشت دچار شدند.

وی با انتقاد از موضع رئیس‌جمهور نسبت به تحلیل رهبر انقلاب از فضای مذاکره با آمریکا، اظهار کرد: این که بگوییم «ما می‌خواستیم مذاکره کنیم ولی، چون رهبری می‌گوید، مذاکره نمی‌کنیم»، بی‌وفایی و جفا به رهبری است؛ رهبر معظم انقلاب متحکمانه نگفتند، از قرآن استدلال کردند، دلیل آوردند و تجربه‌های گذشته را نشان دادند و گفتند که مذاکره نه عاقلانه، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه است. چشممان باید باز شود، جامعه ما جامعه‌ای دینی است و محور در جامعه ما خداست و همه جا ما را یاری کرده است. ۴۶ سال است دنیا عزمش را جزم کرده ما را براندازی کند، اما امروز قوی‌تر از گذشته هستیم و این کار خداست، در چنین جامعه‌ای چطور با دشمن خدا دست بدهیم و به آن وابسته شویم؟

امام جمعه مشهد با تاکید بر لزوم وجود قانون در زمینه حجاب، افزود: از شهدای ما در دوران دفاع مقدس، ۱۴ هزار نفر روزه داشتند و شهید شدند، شما روزه هستید و حالت روزه‌دار را درک می‌کنید، روزه داری که در عین روزه به شهادت می‌رسد بنده خالص خداست و وجودش سرمایه دین و این مملکت است. آن وقت ما در این مملکت بگوییم قانون حجاب را اجرا نمی‌کنیم، چون نمی‌خواهیم مقابل مردم بایستیم؟!

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه مشهد، علم‌الهدی اضافه کرد: واقعأ اجرای قانون حجاب، ایستادن روبروی مردم است؟ این همه روزه‌دار و نمازخوان مردم نیستند؟ این آدم‌های مسجدی و «بک یاالله» گوی شب احیا مردم نیستند، مردم تنها عده‌ای خانم خاص هستند که در مقابل مردم نایستید؟ نمایندگان مجلس نمایندگان مردم نیستند؟ بیش از ۸۰ درصد نمایندگان مردم برای قانون حجاب طومار نوشتند، اینها مردم نیستند؟

وی با انتقاد از برخی موضع‌گیری‌ها در خصوص قانون حجاب، عنوان کرد: شما خدا و آیه قرآن را قبول دارید، خداوند در آیه ۴۱ سوره حج می‌فرماید «بندگان ما که مکنت، قدرت و حکومت پیدا می‌کنند، نهی از منکر می‌کنند»، حالا بگویید ما نهی از منکر نمی‌کنیم، چون نمی‌خواهیم در مقابل عده‌ای بایستیم؟ اگر بخواهید به خاطر قانون حجاب در مقابل عده‌ای خاص نایستید، باید در نقطه مقابلش یعنی در مقابل خدا بایستید. در مقابل انجام فریضه الهی کار ما به اینجا رسیده؟ از پیغمبر خجالت می‌کشیم؛ خدا و پیغمبری که ما را نصرت دادند و به این موفقیت‌ها رسیدیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر